Skip Ribbon Commands
Skip to main content


​​

FEAA oferă oportunitatea participării la 13th  ASECU Youth International Conference and Summer School “ECONOMIC DYNAMICS IN A GLOBALIZED WORLD: COLLABORATIVE STRATEGIES FOR ADAPTATION AND PROGRESS", care se va desfășura în Albania, în localitatea Vlora, în perioada 1-7 septembrie 2024. Evenimentul este organizat de ASECU și University of Vlore “ Ismail Qemali", Albania.

Facultatea va acoperi taxa de participare (include masa si cazare) și transportul pentru 3 studenți.

Pentru informații suplimentare despre Școala de vară  :

https://asecu.gr/files/asecu-youth/15th-call-for-papers-2024.pdf

Se pot înscrie studenți de la cursuri de zi, din ciclul de licență (an 1 si 2), master (an 1)  sau doctorat (an 1 si 2).

Criterii de eligibilitate:

-  punctaj minim 240 de puncte pentru fiecare semestru încheiat

- cunoștințe limba engleză nivel minim B1

Criterii de selecție :

- nota la interviu

- rezultatele academice și științifice

- activități extra-curriculare

- evaluarea rezumatului lucrării

 

Dosarele vor conține un cv, rezumatul lucrării - avizat prin semnătură de cadrul didactic care își asumă îndrumarea studentului, o scrisoare de motivație, diplome/atestate relevante pentru rezultatele științifice și extra-curriculare. Toate documentele vor fi redactate în limba engleză.

Dosarele se pot depune la secretariatul Relații Internaționale (B407), la dna. Dorina Moisă, până pe 8 aprilie 2024, ora 12.10.

Interviul va avea loc în data de 14 februarie.

Pentru informații suplimentare vă puteți adresa la dna. Dorina Moisă (B407, tel 0232-201627, email: dorina.moisa@uaic.ro)

 


ASECU Youth 2024.png