Skip Ribbon Commands
Skip to main content


În era digitală, colaborarea dintre companii și mediul academic este esențială. Pentru a sprijini această conexiune, în cadrul Conferinței GEBA 2023 organizată cu ocazia aniversării Facultății de Economie și Administrare a Afacerilor din cadrul UAIC Iași,  a fost lansată Platforma Business to Education (B2E), în prezența reprezentanților mediului academic și al reprezentanților din companiile din Iași. Platforma B2E reprezintă un mediu digital centralizat și ușor de utilizat care aduce beneficii atât pentru companii, cât și pentru studenți prin implementarea unui concept de interacțiune directă și continuă. Cu accent pe simplificare și accesibilitate, B2E reprezintă un pas semnificativ către îmbunătățirea procesului de pregătire cu orientare practică a studenților și a colaborării dintre aceștia și organizații.

Prin intermediul platformei studenții pot beneficia de actualizări constante privind oportunități de stagii și programe de practică, evenimente și resurse educaționale.

Companiile pot utiliza Platforma B2E pentru a publica și promova oferte de internship, proiecte sau locuri de muncă disponibile în cadrul organizațiilor lor. În aceeași manieră, pot fi oferite informații detaliate despre evenimente, conferințe sau acțiuni de voluntariat, studenții interesați având posibilitatea de a interacționa în mod direct cu reprezentanții mediului de afaceri din Iași.

Platforma B2E a fost concepută pentru a fi ușor de utilizat atât pentru studenți, cât și pentru companii. Aceasta dispune de o interfață intuitivă și oferă liste clare cu informații detaliate. Platforma permite personalizarea și filtrarea conținutului relevant în funcție de domeniul de interes al tuturor celor interesați.

Pentru a afla mai multe despre Platforma B2E și pentru a vă alătura acestei conexiuni inovatoare între mediul de afaceri și cel educațional vă rugăm să accesați https://portal.feaa.uaic.ro/b2e. Procesul de înregistrare și selecție este deschis pentru reprezentanții companiilor.​