Dragi studenți,

Ne vom reîntalni în curand într-un nou an academic. Suntem într-o perioada în care incertitudinea definește așteptările noastre. Ne dorim să vă vedem, să vă simțim aproape, să comunicăm. Preocuparea noastra continuă, de cateva luni încoace, este de a găsi soluții pentru a trece în siguranță peste aceste vremuri dificile. Nu este deloc ușor. Responsabilitatea noastră este mare, mai ales că vă privim ca membri ai unei familii mari, de peste 7000 de oameni, care se numește Feaa și suntem preocupați de sănătatea voastră.

În toate discuțiile și analizele noastre, cuvantul "siguranță" prevalează ca importanță.
De aceea, vă rugăm să mai aveți răbdare. Știm că este dificil. Noi ne pregatim pentru orice scenariu, se lucrează intens pentru renovări de amfiteatre și săli de seminar. Achiziționăm calculatoare, rețelistică, manuale. Organizăm o bibliotecă virtuală. Achiziționăm platforme virtuale si soft gratuit pentru voi.

Dar nu avem încă o decizie privind modul de desfășurare a orelor. Senatul Universitatii, cel care va decide prin vot, se va întruni pe 24 septembrie. Pană atunci, vă consultăm prin sondaje, se fac simulari și scenarii de lucru. Totul pentru a lua o decizie potrivită și care să nu fie schimbată ulterior datorită unor evoluții neașteptate.

Vă rugăm să fiți receptivi la toate aceste frămantări și să ne stați aproape. Vom fi cu toții în același scenariu și dorința tuturor este să ieșim sănătoși din criza pandemică. Echipa FEAA, formată din studenți, profesori si personalul administrativ, trebuie sa fie una puternică și identitară. Împreună vom avea un cuvant de spus, astfel încat să ne fie bine.

Ne vom vedea la început de octombrie. Rămane de stabilit cum!