ProQuest în colaborare cu Enformation îți oferă o perioadă de trial la colecția de cărți Academic Complete disponibilă pe platforma Ebook Central.  

Perioada de desfășurare: 19.10.2020-22.11.2020
Instituții beneficiareLista instituțiilor beneficiare
Modalitate de acces: pe bază de IP instituțional și #deacasa
Link de acces: link personalizat pentru fiecare institutie conform listei de mai sus

IMPORTANT!

Pentru a putea descărca titlurile de interes vă rugăm sa va creați un cont pe platforma EbookCentral. Contul creat pe platforma EbookCentral este aprobat imediat dacă acesta este creat în cadrul instituției. În cazul în care creati contul în afara instituției, acesta va fi aprobat ulterior de către administratorul contului desemnat pentru această perioadă de trial(biblioteca). Ulterior, acest cont poate fi folosit pentru accesarea Academic Complete și din afara instituției. Daca aveți deja un cont creat anterior, acesta poate fi folosit și în această perioadă de trial.

Academic Complete oferă bibliotecilor o colecție accesibilă, de aproximativ 150.000 de cărți electronice multidisciplinare, cu acces nelimitat, multi-utilizatori, instrumente de cercetare puternice și descărcări de capitole fără DRM. Deoarece ProQuest se concentrează mai mult pe calitate și nu pe cantitate, un procent mare din titlurile disponibile este de actualitate și, ca atare, poate fi utilizat pentru perioade mai lungi de timp.

Atributele unice includ titluri exclusive de la editori cheie precum Wiley, statistici bazate pe sesiuni și utilizatori furnizate cu ajutorul Patron Analytics. Academic Complete include, de asemenea, Widgetul de afișare a cărților pentru promovarea titlurilor pe orice site web și elemente selectate din Syndetics Unbound, care oferă elemente importante pentru utilizatori, precum recenzii și recomandări direct în cadrul Ebook Central. ProQuest oferă mai multe modele de achiziții complementare, permițând bibliotecilor să folosească Academic Complete ca o colecție de bază, apoi să utilizeze statisticile de utilizare pentru a stabili în mod strategic unde are sens să se suplimenteze cu achiziție la cerere, acces perpetuu, împrumuturi pe termen scurt.

Pentru mai multe informații referitoare la Academic Complete puteți contacta la sales@e-nformation.ro sau puteți consulta broșura aici.