Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Perioada desfăşurării: 13-17 februarie 2023​

Firma IN TRAINING.INFO în colaborare cu Centrul de Formare Continuă și Antreprenoriat al Universității “Alexandru Ioan Cuza" din Iași organizează o sesiune de training gratuită, de tip hands-on, cu prezenţă fizică, pentru un număr de 12 studenţi ai Facultăţii de Economie şi Administrarea Afacerilor, anii 2 şi 3 licenţă, Informatică economică.

Pentru studenţii din anul 2, această activitatea reprezintă practică de specialitate.

Subiectele abordate includ: virtualizare, reţelistică, Windows 11, Windows Server 2022 (detalii în documentul anexat).

Condiţii de participare:

​​1. Sunt eligibili doar studenţii din anii 2 şi 3 licenţă, de la specializarea Informatică economică.
2. Exprimarea intenţiei de participare prin email la adresa office@intraining.info cu subiectul "Training FEAA feb 2023" şi răspuns la următoarea întrebare: "Care este experienţa ta de lucru cu sistemele de operare Windows şi/sau Windows Server?". Email-ul va cuprinde şi următoarele date: nume, prenume, matricol şi a​nul de studii.
3. Trimiterea email-ului de exprimare a intenţiei de participare reprezintă acordul vostru pentru prelucrarea datelor cu caracter personal solicitate.
4. Prezenţa fizică este 100% obligatorie. Programul este de luni până vineri (13-17 februarie 2023), 8 ore pe zi (de la 10:00 la 18:00), cu pauze, bineînţeles.

Recomandăm utilizarea laptop-ului personal - nu vom face modificări / instalări pe acesta. În acest caz, trebuie să aveţi cont de acces la infrastructura wireless UAIC (https://register.uaic.ro).

Termenul limită de transmitere a email-ului de exprimare a intenţiei de participare este vineri, 3 februarie 2023, ora 23:59. După expirarea termenului, veţi primi email de confirmare a înscrierii la training (în limita locurilor disponibile), care va cuprinde şi celelalte detalii.