Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Practică de specialitate Anul 2, Informatică economică

Denumire activitate: Summer Practice: Virtualization, Windows 11 & Windows Server 2022
Perioada desfăşurării: 4-8 iulie 2022

Firma IN TRAINING.INFO în colaborare cu Centrul de Formare Continuă și Antreprenoriat al Universității “Alexandru Ioan Cuza” din Iași organizează o sesiune de training gratuită, de tip hands-on, cu prezenţă fizică, pentru un număr de maxim 12 studenţi ai Facultăţii de Economie şi Administrarea Afacerilor, Anul 2, Informatică economică.

Activitatea desfăşurată de către studenţi reprezintă practică de specialitate.

Subiectele abordate includ: virtualizare, reţelistică, Windows 11, Windows Server 2022.

Condiţii de participare:
1. Sunt eligibili doar studenţii din anul 2 de la specializarea Informatică economică.
2. Exprimarea intenţiei de participare prin email la adresa office@intraining.info cu subiectul "Summer Practice 2022" şi răspuns la următoarea întrebare: "Care este experienţa ta de lucru cu sistemele de operare Windows şi/sau Windows Server?". Email-ul va cuprinde şi următoarele date: nume, prenume şi matricol.
3. Trimiterea email-ului de exprimare a intenţiei de participare reprezintă acordul vostru pentru prelucrarea datelor cu caracter personal solicitate.
4. Prezenţa fizică este 100% obligatorie. Programul este de luni până vineri (4-8 iulie 2022), 8 ore pe zi (de la 10:00 la 18:00), cu pauze, bineînţeles.

Recomandăm utilizarea laptop-ului personal - nu vom face modificări / instalări pe acesta. În acest caz, trebuie să aveţi cont de acces la infrastructura wireless UAIC (https://register.uaic.ro).

Termenul limită de transmitere a email-ului de exprimare a intenţiei de participare este sâmbătă, 2 iulie 2022, ora 13:00.

După expirarea termenului, veţi primi email de confirmare a înscrierii la training (în limita locurilor disponibile), care va cuprinde şi celelalte detalii.