Skip Ribbon Commands
Skip to main content

ACTUALIZARE 2: programul de verificare a adreselor de email pentru studenti care NU sunt in anul 1 s-a incheiat. Propagarea emailurilor in Baza de Date se va face in jurul datei de 1 octombrie. 

Studenții de anul 1 (exceptând extensiunea Bălți, care va fi verificată în curând) pot i​n continuare solicita actualizarea Bazei de Date  trimițând un email la contact@feaa.uaic.ro conținând numele, specializarea, și CNP-ul (pt validarea identității)​.
Studenții de an mai​ mare sunt rugați să folosească procedura standard pt actualizarea informațiilor din ESIMS (detalii aici)


************

ACTUALIZARE1: Au fost trimise emailuri către toți studenții de anul 1 (Licență/Master, Zi/ID/IF/IFR), centrele de studii Iasi, Piatra Neamt si Botosani​ (Balti: în curând)​, precum si pt toți studenții de la studii cu Frecvență (toate centrele de studii).

Studenții ​care nu au primit email-ul (și au căutat inclusiv în Spam/Junk) sunt rugați să trimită un email la contact@feaa.uaic.ro conținând numele, specializarea, și CNP-ul (pt validarea identității și actualizarea Bazei de Date)​.​ 

Prioritate în procesarea acestor cereri au studenții de an 1, deoarece ei au nevoie de matricol pentru a-și afla Contul de Acces pe Serverele FEAA (detalii aici​). Ceilalți studenți au aceste conturi create (detalii tot​ aici​)


***postarea inițială***

Incepand din acest an universitar FEAA va folosi mai mult emailul pentru a tine legatura cu studentii, mai ales pe subiecte ce presupun folosirea datelor private. Pentru a verifica faptul ca in baza de date este trecuta adresa corecta, a inceput trimiterea unui email de test catre toti studentii inmatriculati la Studii cu Frecventa, Centrul de Studii Iasi. 
Mesajul este trimis de pe adresa contact@feaa.uaic.ro. 
Va rugam sa verificati si folderele Spam/Junk, iar daca emailul a ajuns acolo, va rugam sa-l mutati in Inbox. 
Acest anunt va fi actualizat cu informatii suplimentare dupa ce s-au trimis toate mesajele


Begining this academic year FEAA will use email as a form of communications when private information is involved. 
In order to test the existance of the correct email address in our database, we begun sending an email from contact@feaa.uaic.ro to all of the students. Please also check your Spam/Junk folders and, if the email is there, please move it to Inbox folder. This announcement will be updated with further instructions after all the emails have been sent.  ​