Skip Ribbon Commands
Skip to main content
Lista studenților, a temelor de disertație și a profesorilor îndrumători (centralizat după turul 2) poate fi consultată aici necesită autentificare)

În cazul în care denumirea temei este neclar definită (exemple: "Titlul se va stabili ulterior", "Studiu de caz pe firma....", etc):
  • studenții sunt rugați să contacteze profesorii îndrumători pentru a clarifica denumirea
  • studenții trebuie să intre în aplicație și să modifice titlul temei
  • termen limită: 31 octombrie 2021

Studenții care nu și-au ales tema de disertație în cele doua tururi:
  • trebuie să contacteze un profesor îndrumător și a stabili cu dânsul sau dânsa titlul temele (lista profesorilor și a numărului de teme pe care le poate îndruma poate fi consultată aici)
  • trebuie să completeze formularul de aici (atentie! numai după ce a obținut în prealabil acordul profesorului îndrumător!)
  • termen limită: 31 octombrie 2021

----------------postarea originală, aprilie 2021--------------

Studenții înmatriculați la studii de licență în anul 2 sunt invitați să-și aleagă profesorul îndrumător și titlul temei de licență.
Termen limită: 21 mai.
Trebuie să fiți autentificați de pe contul persoanei care depune cererea.  
Click aici pentru a con​tinua.   

Studeii înmatriculațla studii de master în anul 1 sunt invitați să-și aleagă profesorul îndrumător și titlul temei de disertație.
Termen limită: 21 mai.
Trebuie să fiți autentificați de pe contul persoanei care depune cererea. 
Click aici pentru a con​tinua. . 

Studenții de ani mai mari (3-licență, respectiv 2-master) și absolvenții care nu și-au ales până în prezent tema de licență/disertație și care doresc să susțină examenul de definitivare a studiilor în sesiunea iunie 2022 trebuie să completeze formularele corespunzătoare menționate mai sus.