REAL ESTATE BUSINESS MANAGEMENT
Semestrul al II-lea, an universitar 2020-2021

 

Cursul facultativ de Real Estate Business Management oferă cunoștințe practice și teoretice de la profesioniști cu experiență în domeniu din cadrul companiei IULIUS.

 

Compania IULIUS este singura companie de real estate din România specializată în dezvoltarea și operarea proiectelor de tip mixt. Totodată, compania este unul dintre cei mai importanţi dezvoltatori și operatori de centre comerciale de tip mall (Rețeaua Iulius Mall). În cei peste 20 de ani de activitate, IULIUS a adus schimbări radicale pe piața imobiliară, fiind o companie vizionară, care a implementat concepte în premieră în România: primul proiect urbanistic mixt (Palas Iași) și primul mall din afara Bucureștiului (Iulius Mall Iași).

 

Viziunea acestui curs este de a oferi studenților acces la oportunități de job în domeniul Real Estate, prin educație de calitate. Acest curs este o introducere în managementul afacerilor imobiliare, de la centre comerciale la clădiri de birouri și industriale. Pregătit și predat de oamenii cu experiență în domeniul real estate, cursul va aduce în prim-plan expertiza imobiliară de peste 20 de ani, pentru a-i învăța pe studenți abilități necesare în afacerile imobiliare și în gestionarea activelor imobiliare.

 

Obiectivul principal al cursului este de a pregăti studenții pentru o serie de locuri de muncă, cum ar fi: managementul activelor, manager de proiect, manager de proprietate, supraveghetor operațional și multe altele.

Cursul și seminariile vor fi susținute de specialiști în domeniul real estate, din cadrul companiei IULIUS, care au experiență și expertiză pe tematicile propuse.


Ce vei obține la finalul acestui curs?

  • Internship plătit în cadrul companiei IULIUS, pentru studenții care trec prin procesul de selecție la finalul cursului;
  • Cursul facultativ Real Estate Business Management va figura în suplimentul care însoțește diploma programului de masterat;
  • Studenții vor fi pregătiți pentru o serie de locuri de muncă, cum ar fi: managementul activelor, manager de proiect, manager de proprietate, supraveghetor operational și multe altele. 


Cum te poti înscrie?  Completează formularul de aici (termenul limită: 10 februarie; numărul de locuri este limitat)

Detalii complete despre curs: accesează pagina dedicată de pe Portal 

Structura cursului:

SăptămânaTematica abordată
1Introducere în managmentul de real-estate
2Managementul activelor, proprietăților, facilităților și clădirilor
3Mixul de chiriași și procesul de comercializare
4Închirierile și managementul chiriașilor
5Închirierile și managementul chiriașilor
6Management operațional și tehnic
7Management operațional și tehnic
8Management operațional și tehnic
9Marketing și comunicare
10Marketing și comunicare
11Financiar și raportare 
12Financiar și raportare 
13Strategii și obiective 
14Evaluare
Persoanele implicate în susținerea activităților:
  • Sebastian Mahu - Head of Asset Management IULIUS – 12 ani de experiență
  • Nicolae Ghiba - Analist Financiar, departamentul Financiar-operare, IULIUS – 11 ani de experiență

Pe parcursul seminariilor, în funcție de tematică, vor fi invitați și alți specialiști din companie pentru a veni cu expertiza și exemple din experiențele de peste 20 de ani ale companiei.Click aici pentru a completa formularul de înscriere!