​Au fost create conturi de access pe Portal şi calculatoarele din laboratoare, pentru toți studenţii înmatriculaţi la FEAA (licență, master, Iași, Piatra Neamț și Bălți), cu exceptia doctoranzilor (care vor fi create în curând)​. ​ Toate parolele studențiilor de an mai mare au fost resetateToate conturile absolvenților au fost șterse.

CUM VĂ PUTEŢI CONECTA:​ ​

Mergeti pe Portalul care va intereseaza, apasati link-ul Sign In din coltul din stanga sus al paginii, si aplicati urmatorul algoritm: 

Să presupunem că vă numiţi Pălescu Elena, matricol 31040701sl123456, cnp 2120303123456

Va autentificati cu: 

Nume de utilizator în formatul FEAA\matricol (in cazul nostru, FEAA\31040701sl123456)

Parola: 

Primele două litere din numele de familie, prima fiind majusculă (fără diacritice!)Pa​
apoi ultimele două cifre din Codul Numeric Personal56
​​caracterul * (steluţă)*
primele d​ouă cifre din Codul Numeric Personal​21
Pe exemplul nostru parola este Pa56*21​​​ ​

 

CUM VĂ PUTEŢI SCHIMBA PAROLA: conectându-vă pe o staţie dintr-un laborator şi apăsând combinaţia de taste Alt+Control+Delete. Din fereastra care apare, alegeţi Change a Password. Introduceţi parola veche, si de doua ori parola noua​ (atenţie! minim 7 caractere!). 

CUM VĂ PUTEŢI RESETA PAROLA: fie mergând la sala B327A-Server Reţea cu carnetul de student vizat, fie de acasă folosind formularul de aici.

DE CE SĂ VĂ SCHIMBAŢI PAROLA: răspundeţi de tot ce se întâmplă pe Portal şi în laboratoare de pe contul vostru. Ca urmare nu daţi altora datele de autentificare și schimbaţi-vă parola periodic, mai ales când nu sunteţi siguri de securitatea staţiilor de pe care v-aţi conectat.

​UNDE PUTEŢI SOLICITA ASISTENŢĂ: Departamentul Server Reţea, sala B327A, server@feaa.uaic.ro 

 

​INFORMAŢII DETALIATE DESPRE SISTEMELE INFORMATICE DIN FEAA: Blackboard, Bibliotecă, ESIMS, Plasme, Reţeaua FEAA (Portal şi Laboratoare)​