​ „Cea mai bună formă de a prevedea viitorul este de a-l crea." (Peter Drucker)

Vă invităm la seria workshopurilor de antrenare a competenţelor de coaching, ca şi abilităţi de comunicare, de relaţionare şi leadership, pe care participanţii le pot transfera în orice context de viaţă profesională, personală şi de business pentru maximizarea rezultatelor.

Termenul englezesc "coach", provenit din sport, și-a făcut deja loc în vocabularul de business şi management. Un "antrenor de oameni" are nevoie - indiferent de domeniu - de abilități diferite de cele din portofoliul unui bun manager. Liderii de succes ai viitorului vor trebui să conducă pe baza unui stil de tip coaching şi nu recurgând la ordine şi control. (John Whithmore, 2008).

Seria workshopurilor Coaching Experience face parte din proiectul cu acelaşi nume, conceput cu scopul de a contribui la crearea mentalităţii şi a abilităţilor de reuşită, de creştere şi leadership (Think Leadership & Growth Mindset), la nivel personal, intergeneraţional şi organizaţional.
 
Alege să vii la unul din workshopuri pentru a afla mai multe despre ce este şi ce nu este coachingul şi pentru a lucra la obiectivele şi provocările importante pentru tine.
 
Cui se adresează?

  • Studenţilor şi profesorilor de la programele de licenţă şi master si doctorat.

 
Cum vom lucra în aceste ateliere?

  • creăm un mediu de învăţare şi creştere personală şi profesională în cadrul grupului;
  • punem la lucru puterea întrebărilor şi a ascultării active pentru a conştientiza beneficiile coachingului în viaţa personală, profesională şi în organizaţii;
  • descoperim cum poţi lucra cu viitorul şi cum poţi să te conectezi cu viitorul pe care ţi-l doreşti în spaţiul creat de procesul de coaching;
  • Care este un subiect important pentru tine pe care ai vrea să-l lucrezi în aceste workshopuri?
  • Care este cel mai valoros rezultat pentru tine pe care vrei să-l obţii din acest workshop, astfel încât să poţi spune că a meritat timpul tău?

 
De ce să participi la acest workshop?

  • pentru a exersa abilităţi de coaching transferabile în orice profesie, în business şi în viaţă;
  • pentru a înţelege diferenţa dintre coaching şi alte profesii care se ocupă de dezvoltarea potenţialului uman (mentorat; training; psihoterapie; consiliere etc.);
  • pentru a-ţi descoperi potenţialul prin coaching.

 
 
Când? Unde?

Workshop 1: 30 octombrie 2017, ora 16, sala B1
Workshop 2: 13 noiembrie 2017, ora 16, sala B1
Workshop 3: 11 decembrie 2017, ora 16, sala B1
 
 
Coordonatori workshop:
Magda R. Ţepoi
PhD in International Relations
ACC-ICF-International Coach Federation
BRANDING PERSONAL SRL
 
 
Alina Hurubean
Leadership & Career Coach (ACC-ICF)
PhD in Political Science
LEADERSHIP LEARNING & COACHING SRL ​