Sign In

Anul nașterii

1.988

Anul înmatriculării la programul (specializarea) de licență (ciclul I)

 

Ați absolvit programul (specializare) de licență Informatică Economică de la FEAA (UAIC)?

Yes

Ați absolvit un alt program (decât Informatică Economică) de licență  de la FEAA (UAIC) ?

Yes

Numele specializării de licență de la FEAA (UAIC Iași) (dacă este diferit de specializarea de Informatică Economică)

 

Ați absolvit programul de licență al unei alte facultăți (decât FEAA) din UAIC Iași ?

Yes

Ați absolvit programul de licență la altă instituție decât UAIC Iași ?

Yes

Numele instituției și localitatea (în cazul în care ați absolvit o altă specializare pentru ciclul I de licență decât UAIC)

 

Numele facultății (în cazul în care ați absolvit o altă specializare pentru ciclul I de licență decât FEAA)

 

Numele specializării (în cazul în care ați absolvit o altă specializare pentru ciclul I de licență la altă instituție)

 

Anul finalizării programului de licență (examenelor/evp-urilor)

 

Anul susținerii lucrării de diplomă

 

Anul înmatriculării la masterul SIA

 

Anul finalizării examenelor/evp-urilor masterului

 

Anul susținerii lucrării de disertație

 

De când ați fost (și/sau sunteți) angajat ?

Nu sunt (încă) angajat

Lucrați în domeniul IT?

Yes

Care este domeniul firmei/organizației în care lucrați? (Puteți alege mai multe opțiuni)

Agricultură

Firma la care lucrați este

Românească - publică

Ce (sub)domeniu tehnic s-ar potrivi descrierii postului dvs? (Puteți bifa mai multe opțiuni)

Programare

Postul dvs. este localizat în Iași?

Yes

Postul dvs. este localizat în România?

No

Localitatea (din România) în care lucrați

 

Țara în care lucrați

Romania

Localitatea în care lucrați

Iași

Poziția managerială a postului dvs.

Șef/Coordonator de proiect

Nivel venitului lunar al postului dvs. se situează pe următorul palier

4000 - 4999 RON

Alt domeniu tehnic (sau domenii) decât cele enumerate mai sus care s-ar potrivi descrierii postului dvs.

Jasa Seo Jogja

Enumerați maximum cinci atuuri (nici nu sunt atâtea :) ) ale masterului și absolvenților SIA

Layanan jasa SEO https://www.vn750.com/forum/members/107451-jasaseojogja.html saat ini cukup banyak dicari. Banyak perusahaan ataupun perorangan yang bergerak dalam bidang bisnis membutuhkan layanan ini. Tujuannya? untuk menaikan ranking mereka di hasil mesin pencari, terutama di Google.

Enumerați maximum cinci (dintre multele) puncte slabe ale masterului și absolvenților SIA

Pengertian jasa SEO adalah jasa yang digunakan untuk menaikan ranking suatu website di hasil search engine terutama google, dengan menggunakan teknik SEO tertentu dan bertujuan untuk mendatangkan traffic lebih banyak ke website tersebut.

Contoh mudahnya seperti ini;

Misalkan anda punya usaha service AC, dan ingin memasarkannya secara online di google.

Anda perlu membuat satu website khusus untuk memasarkan layanan anda. Selanjutnya agar website tersebut mendapatkan banyak visitor, harus di optimasi sedemikian rupa agar masuk ke halaman pertama mesin pencarian (google) saat ada orang yang mencari jasa service AC.

Jika anda mengerti SEO, tentu bisa di optimasi sendiri. Tapi jika tidak, maka anda bisa menggunakan jasa optimasi SEO yang banyak ditawarkan oleh berbagai pihak.

Biasanya optimasi yang dilakukan dikhususkan untuk mesin pencari Google. Hal ini karena Google masih merupakan penyedia mesin pencari paling banyak digunakan di dunia, termasuk di Indonesia saat ini.

Btw, jasa SEO saya pikir tidak sama dengan jasa backlink. Apa perbedaannya? simak aja dibawah ini ya https://csgrid.org/csg/team_display.php?teamid=263063.

Sexul dvs. (adică genul):

Feminin

Care este mesajul dvs. pentru foştii profesori de la masterul SIA?

Jasa SEO biasanya menawarkan optimasi mesin pencarian untuk website anda secara keseluruhan. Mulai dari audit website beserta saran perbaikan yang harus dilakukan, audit backlink (jika ada), proses penambahan backlink, dan berbagai hal lainnya. Anda harus membayar jasa SEO bulanan, karena memang proses optimasi yang dilakukan dan hasilnya tidak bisa dirasakan secara instan.

Beda dengan jasa backlink https://www.linkcentre.com/review/republikseo.net/. Jasa backlink hanya menawarkan penanaman backlink ke website anda saja dari berbagai sumber backlink yang mereka punyai. Jasa backlink Indonesia biasanya sekali bayar saja, tidak perlu membayar bulanan.

Care este mesajul dvs. pentru foştii colegi de la SIA?

Nah pertanyaannya, berapa harga jasa SEO Indonesia yang profesional dan handal?

Saya pikir jawabannya tidak pasti, beragam sekali. Setiap penyedia layanan ini bisa memberikan harga berbeda-beda. Ada beberapa hal yang mungkin jadi penentu harga jasa SEO profesional yang harus anda bayar nanti.

Ini tebakan saya aja sih:

Reputasi dan kualitas. Penyedia jasa seo profesional biasanya udah punya teknik khusus, resource yang gede, dan jam terbang tinggi. Faktor ini bisa jadi penentu harga yang mereka tawarkan.
Tingkat kesulitan persaingan. Jika usaha anda bergelut dibidang yang banyak pesaing onlinenya, kemungkinan persaingannya akan ketat sekali. Setiap bidang usaha atau target keyword bisa berbeda-beda tingkat persaingannya, dan berpengaruh ke harga jasa yang harus dibayar.
Banyaknya keyword atau kata kunci yang di optimasi. Harga layanan SEO https://republikseo.net/jasa-penulis-artikel/ biasanya di hitung per keyword/kata kunci. Jika anda targetin banyak keyword, otomatis biayanya juga bertambah.

Care este mesajul dvs. pentru viitorii studenţi ai masterului SIA?

Berikut ini beberapa hal yang saya pikir bisa anda pertimbangkan sebelum membeli layanan optimasi SEO. Ada beberapa hal yang mendasar yang seringkali tidak di mengerti, yang akhirnya jadi sumber ketidak-puasan.

1. Hasil Tidak Instant
Hal pertama yang perlu difahami, proses optimasi SEO satu website sering banget tidak memberikan hasil instant. SEO adalah long term game. Butuh waktu untuk mendapatkan hasilnya.

Kenapa bisa lama hasilnya?

Banyak faktor yang terlibat dalam optimasi. Misalnya saja tingkat persaingan, perubahan algoritma mesin pencari (google), konten website yang harus diperbaiki, struktur website yang harus dibenahi, dan lain sebagainya. Itu sebabnya, jasa seo biasanya berbayar bulanan. Saya pikir, anda bisa mulai melihat perkembangan hasilnya dalam 2-6 bulan setelah mulai optimasi.

Apakah bisa hasilnya instant?

Bisa saja sih, jika target keyword anda persaingannya memang rendah. Jika kondisinya seperti ini, website anda bisa saja masuk halaman pertama, atau bahkan jadi ranking pertama dalam waktu yang cukup singkat.

2. Tentukan Hal Yang Ingin Anda Optimasi
Sebisa mungkin, anda tahu terlebih dulu apa yang ingin anda ranking di google. Coba lihat pertanyaan dibawah ini, lalu pikirkan jawabannya.

Apakah yang ingin anda ranking itu produk jualan, jasa, atau artikel topik tertentu saja?
Jika produk atau jasa, apakah bergerak secara lokal atau nasional?
Apakah ada produk atau jasa spesifik/khusus yang anda tawarkan?
Mengetahui hal ini bisa memperjelas target anda ntar.

Misalnya aja anda punya usaha service AC. Apakah usaha anda punya cabang di banyak kota atau di kota tertentu saja, misal Bandung? Jika service AC ini hanya melayani kota Bandung saja (misalnya), maka target keyword yang anda kejar tentunya bukan keyword ‘service AC’, tapi keyword ‘service AC di Bandung’.

Atau anda jualan mukena online. Apakah ada produk khususnya, misalnya mukena ibu dan anak? jika ada, maka anda bisa targetkan keyword ‘jual mukena ibu dan anak’, selain keyword ‘jual mukena’ yang bersifat umum.

Ada baiknya anda mengerti sedikit tentang cara riset keyword. Ngga perlu mendalami, cukup agar mengerti aja dan bisa nyambung ntar saat berkonsultasi dengan jasa seo pilihan anda.

3. Lihat Reputasi Penyedia Jasa
Satu hal yang saya sarankan; coba cek juga reputasi dan track record dari calon penyedia jasa pilihan anda. Bisa di cek dengan cara sederhana seperti ini;

bertanya langsung pengalaman pengguna lain di grup facebook.
tanya pengalaman dari rekan online/offline anda, yang pernah menggunakan jasanya.
lihat testimoni yang ada di website penyedia jasa.
dan lain sebagainya.
4. Layanan Apa Yang Anda Dapatkan
Tanyakan apa saja detail yang didapatkan dari penyedia jasa SEO. Apakah jasa ini termasuk audit website, saran tambahan dan perbaikan website, penambahan konten/artikel, backlink, dan lain sebagainya.

Idealnya, penyedia jasa ngga cuma soal backlink aja tapi juga mencakup berbagai hal lainnya.

5. Perjanjian Yang Jelas
Biasanya pihak penyedia jasa SEO https://republikseo.net/jasa-seo-jogja/ sudah menyiapkan hal ini. Tapi jika tidak, ada baiknya anda siapkan juga. Apakah ada garansi yang ditawarkan? jika ada bisa dimasukin juga sekalian.

Clienţii principali ai firmei la care lucraţi sunt:

Preponderent din România

Aţi beneficiat pe perioada studiilor de mobilităţi de practică ERASMUS (sau alte acorduri internaţionale)?

Yes

Aţi beneficiat pe perioada studiilor de mobilităţi de studiu ERASMUS (sau alte acorduri internaţionale) ?

Yes

Care este interesul dvs. pentru ciclul doctoral?

Sunt înscris la doctorat la Informatică Economică

Evaluaţi, pe o scală de la 1 la 5, măsura în care, pe perioada studiilor, aţi participat la:

  Mic Mediu Mare 
  12345N/A
Elaborarea de aplicaţii pentru alte companii şi instituţii 
Elaborarea de aplicaţii pentru FEAA sau universitate 
Scrierea de articole pentru jurnale ştiinţifice 
Scrierea de cărţi de specialitate 
Sesiuni de comunicări studenţeşti 
Olimpiade studenţeşti 
Cluburi de programare 
Cercuri de cercetare ştiinţifică 

Apreciați următoarele elementele ale masterului SIA

  Mic Mediu Mare 
  12345N/A
Modul de desfășurare a stagiului practic în companii 
Utilitatea stagiului practic în companii (din programa anului II) 
Colaborarea cu profesorul îndrumător al lucrării dvs. de disertație 
Conținutul științific al lucrării dvs. de disertație 
Conținutul profesional al lucrării dvs. de disertație 

Precizați acordul/dezacordul dvs. cu privire la absolvenții SIA şi piaţa IT:

  Total dezacord Neutru Total de acord
  12345
Profesorii SIA trebuie să lucreze în/cu companii 
Masterul SIA trebuie legat mai bine de angajatori (companii) 
Masterul SIA trebuie orientat și mai mult spre cercetare 
Masterul SIA trebuie orientat și mai mult spre chestiuni practice 
Masterul SIA trebuie orientat și mai mult spre chestiuni de fundament teoretic 
Perspectivele piaței IT internaționale sunt pozitive 
Perspectivele piaței IT naționale sunt pozitive 
Perspectivele piaței IT locale sunt pozitive 
Absolvenții SIA au pregătirea necesară și suficientă pentru dobândirea unui post 
Masterul SIA este necesar pieței IT internaționale 
Masterul SIA este necesar pieței IT naționale 
Masterul SIA este necesar pieței IT locale 

Apreciați (pe o scală de la 1 la 5) modul în care vi s-au predat următoarele arii de interes:

  Rau Neutru Bine 
  12345N/A
Testare 
Sisteme inteligente/hibride 
Sisteme de asistare a deciziilor/Depozite de date 
Programare 
Managementul proiectelor 
Managementul informațiilor și cunoștințelor 
Guvernanță IT 
CRM/ERP 
Contabilitate 
Baze de date 
Auditul sistemelor informaționale 
Arhitecturi și aplicații multi-strat 
Aplicații mobile 
Analiză/proiectare 

Apreciați (pe o scală de la 1 la 5) cât de UTILE vi se păreau ÎN SEMESTRUL DE PREDARE disciplinele de la masterul SIA, pe următoarele arii de interes:

  Deloc Neutru Foarte utile 
  12345N/A
Testare 
Sisteme inteligente/hibride 
Sisteme de asistare a deciziilor/Depozite de date 
Programare 
Managementul proiectelor 
Managementul informațiilor și cunoștințelor 
Guvernanță IT 
CRM/ERP 
Contabilitate 
Baze de date 
Auditul sistemelor informaționale 
Arhitecturi și aplicații multi-strat 
Aplicații mobile 
Analiză/proiectare 

Apreciați pe o scală de la 1 la 5 cât de UTILE v-au fost, până în prezent, disciplinele de la masterul SIA, pe următoarele arii de interes

  Deloc Neutru Foarte utile 
  12345N/A
Testare 
Sisteme inteligente/hibride 
Sisteme de asistare a deciziilor/Depozite de date 
Programare 
Managementul proiectelor 
Managementul informațiilor și cunoștințelor 
Guvernanță IT 
CRM/ERP 
Contabilitate 
Baze de date 
Auditul sistemelor informaționale 
Arhitecturi și aplicații multi-strat 
Aplicații mobile 
Analiză/proiectare 

Care este, după experiența de masterand SIA, gradul dvs. de mulțumire (exprimat pe o scală de la 1 la 5) față de:

  Nemultumit Neutru Foarte multumit 
  12345N/A
Relația cu decanatul FEAA 
Relația cu secretariatul (mastere) FEAA 
Gradul de curățenie a spațiilor FEAA 
Site-ul web al UAIC 
Site-ul web al FEAA 
Portalul FEAA 
Infrastructura IT a FEAA (laboratoare) 
Infrastructura not-IT a FEAA 
Orarul activităților de laborator/seminar 
Orarul activităților de curs 
Suportul bibliografic (inclusiv biibliotecă) oferit 
Prestația științifică a profesorilor 
Prestația profesională a profesorilor 
Prestația didactică a profesorilor 
Relația studenți-studenți 
Relația profesori-studenți la SIA 
Corectitudinea (profesorilor) la evaluări 
Disciplinele studiate 
Profesorii de la masterul SIA 
Masterul SIA (per ansamblu) 
Created at 23.06.2020 11:33 by ***
Last modified at 23.06.2020 11:33 by ***