Sign In

Home

Use SHIFT+ENTER to open the menu (new window).
  
  
  
  
Attachment
  
10.04.2019 9:14Bogdan ZUGRAVU

FEAA oferă oportunitatea participării la 8thASECU Youth International Conference and Summer School "Sustainable Development Goals 2030: Challenges for South and Eastern European Countriesand the Black Sea Region", care se va desfășura în Bulgaria, la Ravda ( malul Mării Negre), în perioada 15-20 septembrie 2019. Evenimentul este organizat de ASECU și University of National and World Economy, Sofia.

Facultatea va acoperi taxa de participare ( include masa si cazare) și transportul pentru 4 studenți.

Pentru informații suplimentare despre eveniment consultati fisierul atasat sau accesati

http://www.asecu.gr/files/asecu-youth/8th-conf-asecu-youth-call-for-papers.pdf

Se pot înscrie studenți de la cursuri de zi, din ciclul de licență ( an 1 si 2), master (an 1)  sau doctorat (an 1 si 2).

Criterii de eligibilitate:

-  punctaj minim 240 de puncte pentru fiecare semestru încheiat

- cunoștințe limba engleză nivel minim B1

Criterii de selecție :

- nota la interviu

- rezultatele academice și științifice

- evaluarea activităților extra-curriculare

- evaluarea rezumatului lucrării

 

Dosarele vor conține un cv, rezumatul lucrării, avizat de cadrul didactic care își asumă îndrumarea studentului, , o scrisoare de motivație, diplome/ atestate relevante pentru rezultatele științifice și extra-curriculare. Toate documentele vor fi redactate în limba engleză.

Dosarele se pot depune la secretariatul Relații Internaționale (B407), la dna. Dorina Moisă, până pe 15 mai 2019, ora 12.00.

Pentru informații suplimentare vă puteți adresa la dna. Dorina Moisă ( B407, tel 0232-201627, email: dorina.moisa@uaic.ro)

  
20.12.2018 13:15Dorina MOISĂ

Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor finanțează pentru doi studenți participarea la evenimentul  MODEL EUROPEAN UNION STRASBOURG 2019 (MEUS), o simulare a procesului decizional al Uniunii Europene.

Taxa de participare, în cuantum de 150€, va fi plătită de facultate pentru cei doi studenți, cu condiția ca aceștia să fie acceptați la proiect. Candidatura se realizează direct pe site-ul proiectului, de unde se pot obține toate informațiile necesare: https://meu-strasbourg.org/meus-2019/

După confirmarea aprobării participării de către organizatori, studenții se vor adresa Biroului de Relații Internaționale al FEAA (B407). În cazul în care sunt mai mulți candidați se va face o selecție, luând în calcul rezultatele academice, activitățile extracurriculare și nivelul de limbă străină.

  
17.12.2018 11:56Dorina MOISĂ

Rețeaua Utrecht oferă granturi tinerilor cercetători din universitățile membre in rețea. Grantul este de 1000 € si este oferit pentru a finanța activități de cercetare pentru lucrarea de disertație sau teza de doctorat.

Studenții înscriși la studii universitare de master sau doctorat, care nu sunt eligibili pentru stagii in Erasmus+, au posibilitatea de a-si depune candidatura pentru stagii cu o durata intre 1 si 6 luni intr-una din universitățile membre in rețea. Stagiile se vor putea derula in perioada 1 aprilie 2019 – 31 martie 2020 (inclusiv in perioada vacantelor).

Informații suplimentare pot fi găsite aici : http://www.utrecht-network.org/activities/young-researchers-grant/

Stagiul se poate efectua în una din universitățile din rețeaua Utrecht (http://www.utrecht-network.org/our-members/member-contact-information/) .

Universitatea noastră va putea nominaliza maximum trei candidați pentru obținerea acestui grant.

Criterii de eligibilitate:

  • rezultate academice și cunoștințe de limbă suficiente
  • imposibilitatea obținerii finanțării prin programul Erasmus + (stagii anterioare însumând mai mult de 12 luni/ciclu de studii, durată mai mică decât cea minimă pentru mobilități Erasmus, inexistenta acordului Erasmus cu universitatea vizată)
  • durata mobilității între 1-6 luni

    Conținutul dosarului :
  • fișă de candidatură (model)
  • scrisoare de recomandare din partea tutorelui programului ( pentru studenții de la master) sau conducătorului științific ( pentru doctoranzi) de la FEAA
  • scrisoare de accept din partea unui conducător științific/îndrumător de la universitatea gazdă vizată

     Termenul limită pentru depunerea dosarelor de candidatura se va face la Biroul Relații Internaționale al FEAA, pana la data de 8 februarie 2018, ora 14.00.
Attachment
  
08.05.2018 12:01Dorina MOISĂ

Programul care se desfăşoară în colaborare cu Universitatea Liberă din Berlin, cu Universitatea Humboldt din Berlin şi cu Universitatea Tehnică din Berlin, începe la 01 martie 2019 şi durează până la 31 iulie 2019.

Stagiul de practică - în cadrul bursei - în Bundestag-ul german oferă prilejul de a cunoaşte sistemul de guvernare parlamentar din Germania, dar şi posibilitatea de a studia la o universitate germană şi de a acumula impresii noi.

Pe site-ul Bundestag-ului german

https://www.bundestag.de/europa_internationales/ips/rumaenien/245048  pot fi accesate formularele pentru depunerea candidaturii, precum şi informaţii privind IPS.

Dosarele de aplicaţie vor fi depus electronic  până cel târziu la 30 iunie 2018 la Ambasada Germaniei la Bucureşti:

info@bukarest.diplo.de<mailto:info@bukarest.diplo.de>

Conditii:

-              cetãtenia românã

-              studii universitare încheiate;

-              cunostiinþe foarte bune ale limbii germane;

-              cunostiinte ale politicii, societãtii si istoriei germane;

-              sub 30 ani la începerea stagiului de bursã.

 

  
02.02.2018 12:32Bogdan ZUGRAVU

Studentii care si-au depus dosarul pentru HUMINT - International Week Vienna sunt asteptati luni, 5 februarie,ora 10.00 in sala B407 pentru a sustine interviul.

  
  
  
  
There are no items to show in this view of the "Documente" document library.
There are no items to show in this view of the "Zona de Discutii" discussion board.